Gå til sidens indhold

Gymnasial supplering

Med GSK kan du supplere din eksamen, så du opfylder adgangskravene til dit drømmestudie.

Med GSK kan du supplere din gymnasiale eksamen med de fag, du mangler for at opfylde de specifikke adgangskrav til den videregåede uddannelse, du vil søge ind på. Du kan vælge at supplere din eksamen på forår- og efterårshold, sommerhold eller som online undervisning.

Du kan også tage den Supplerende Overbygning, hvis du har en HF eller EUX 1. del, og gerne vil læse videre på de lange videregående uddannelser. 

Supplér din eksamen i forår og efterår

Med GSK Forårs- og Efterårshold kan du supplere din eksamen i efterår eller forår, eller begge dele – alt efter hvor mange fag, du har brug for at supplere i.

Læs mere om Forårs- og Efterårshold

Supplér din eksamen i sommerferien

Med GSK Sommerhold kan du supplere din gymnasiale eksamen med et fag og et niveau i din sommerferie, inden du starter på en videregående uddannelse.

Læs mere om Sommerhold

Supplér din eksamen online

Med GSK Online har du i udvalgte fag mulighed for at tage dine suppleringsfag som online undervisning. Det betyder, at du kan læse, når du vil og hvor du vil.

Læs mere om GSK Online
Supplerende Overbygning

Byg oven på din HF

Med den supplerende overbygning kan du bygge oven på din HF-eksamen, så du kan få adgang til at søge optagelse på de lange videregående uddannelser på universitetet.

På den Supplerende Overbygning læser du min. to fag, som du skal afslutte inden for et halvt år.

Læs mere om den Supplerende Overbygning

Find dit fag på GSK

Find fagbeskrivelser for alle de fag, du kan læse på GSK. Du kan finde information om fagenes indhold, eksamensformer og regler for optagelse.

Gå til GSK fagbeskrivelser

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I GSK Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt de fag og hold på GSK, du gerne vil starte på.

Pige og dreng ved Nørreport
Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GSK
GSK - Gymnasial supplering