Studieliv

Se alle arrangementer

Filmvisning af dokumentaren 'Into the Ice'

Den 28. marts kan kursister på KVUC nyde en filmvisning af dokumentaren 'Into the Ice' i Cinemateket i forbindelse med CPHdox.

Den danske dokumentar 'Into the Ice' følger en række banebrydende forskningsekspeditioner på den grønlandske indlandsis. Danske forskere som geofysikeren Dorte Dahl-Jensen viser os, hvordan vi kan finde svar på klimakrisen og stigningerne i verdens have gennem isen selv.

Med livet som indsats i omgivelserne af indlandsisens ufatteligt smukke, men barske terræn, søger forskerne ny og vigtig data, der skal hjælpe os med at svare på klimakrisens store spørgsmål; hvor langt tid har vi, og hvad skal vi stille op?

En smuk og spændingsfyldt film, der kan inspirere aspirerende forskere og giver indblik i, hvordan geofysik kan anvendes i praksis og bruges til at forstå og handle på klimakrisen.

Efter filmen vil der være et oplæg ved Helle Astrid Kjær, der forsker i is-, klima- og geofysik på KU. Helle vil fortælle om sin forskning i iskerner og projektet Ice2ice, der undersøger klimaændringer i Arktis.

Arrangementet foregår d. 28. marts i Cinemateket kl. 9.30-11.30 og kl. 12.00-14.00 og er åbent for tilmeldte kursister og medarbejdere på KVUC.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb