Gå til sidens indhold
Studieliv

Hverdagen på KVUC

Hverdagen på KVUC er præget af fleksibilitet, rummelighed og mangfoldighed, og her er plads til, at du kan være den, du er. 

KVUC's undervisningsmiljø er imødekommende og positivt, og vores mange tilbud hjælper dig med at få dit uddannelsesforløb til at passe ind i dit liv. 

Din dagligdag foregår i bygninger med moderne faciliteter og lyse, indbydende undervisningslokaler, og rundt om på skolen finder du rum til både fordybelse og socialt samvær i vores kantiner, studieområder og bibliotek. 

 

Undervisning

Imødekommende, rar og rummelig undervisning

På KVUC har vi mange forskellige uddannelsesforløb til mange forskellige mennesker. Du vil til dagligt møde både unge og voksne kursister med forskellige baggrunde, etniciteter og interesser, der er forskellige steder i deres liv.

Undervisningen hos os er tilrettelagt, så der er plads til alle. Det betyder at vi altid er imødekommende og åbne, og gør vores bedste for at motivere dig og dine medkursister. Vi møder dig med en positiv indstilling og giver dig den opbakning, du har brug for.

 

Fleksibilitet

En hverdag tilpasset dit liv

Som kursist på KVUC har du mulighed for en høj grad af fleksibilitet i din dagligdag. Dit uddannelsesforløb kan altid tilpasses, så det passer bedst muligt til dig.

Fleksibilitet

Lærerne har været meget fleksible og givet mig plads til det, jeg skulle. De har haft forståelse for mit liv.

- Kursist på KVUC

Kursister sidder og lytter
Workshops og rådgivning

Deltag i workshops og få gode råd

Som kursist har du har rig mulighed for at få hjælp og gode råd under din uddannelse. Vi afholder blandt andet workshops om studieteknik og opgaveskrivning, og vi inviterer også til arrangementer, der hjælper dig med at søge ind på dit drømmestudie, når du har afsluttet din uddannelse hos os.

Kursist og laerer
Støttetilbud

Få hjælp og støtte under din uddannelse

Vi har en lang række forskellige tilbud, både til dig, der har brug for støtte under hele dit uddannelsesforløb, og til dig, der støder ind i forhindringer undervejs. Vi tilbyder ordblindeundervisning og mentorforløb, og vi har også løbende samtalegrupper og kurser i eksamensangst.

Personlig vejledning, der møder dig, dér hvor du er

På KVUC kan du altid få den personlige vejledning, du har brug for. I vejledningen kan du få hjælp til stort som småt, og der bliver altid taget udgangspunkt i din individuelle livssituation.

Læs mere om vejledningen
Opbakning og skulderklap

Det sker jo, at man har de der bitre morgener, og så kommer man herind til skulderklap og 'har du en god morgen?'. Her er bare en god atmosfære, og det er virkelig dejligt.

– Amanda og Linnea, kursister på 2-årig HF

Faciliteter


Pige læser i bog
Biblioteket

Find ro til fordybelse

KVUC's bibliotek er et fælles bibliotek for alle ansatte og kursister. Her kan du låne både skønlitteratur og fagbøger, og du kan få hjælp til litteratursøgning.

Du kan finde masser af inspiration til dine opgaver, og der er også mulighed for fred og ro til at læse i bibliotekets stilleområde.

Kursist Tænker
Kantinerne

Få energi til dagen

På KVUC har vi to kantiner – én i hver af vores to bygninger. I kantinerne kan du hver dag købe både varm og kold mad, snacks og drikkevarer.

Du er altid meget velkommen til at slå dig ned og holde en pause eller spise frokost med de andre kursister.

Fem kursister laver gruppearbejde i Salonen
Læringsrum og læsepladser

Plads til lektielæsning

I begge vores bygninger er der åbne læringsrum og studieværksteder. Der er både læsepladser og gruppearbejdsborde og du kan frit bruge computere og printere.

Her er der er plads til, at du som kursist kan fordybe dig i dine lektier eller lave gruppearbejde med dine medkursister.

Pige og dreng snakker på gaden
Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb