Studieliv

Et inspirerende studiemiljø

Som kursist på KVUC får du meget mere end bare undervisning – vi har skabt et levende og inspirerende studiemiljø med spændende arrangementer og aktiviteter.

Der er masser af muligheder for at møde dine medkursister og deltage i sociale aktiviteter, og hele året rundt afholder vi en bred vifte af foredrag, debatter og arrangementer, der kan være med til inspirere og motivere dig. 

Translokation

En festlig afslutning på din uddannelse

Dét at blive student er en stor begivenhed for mange af vores kursister! På KVUC fejrer vi hver sommer dig og dine medkursister med en festlig translokation!

Studieliv og kursistinddragelse på KVUC


Sociale aktiviteter

Noget for enhver smag

På KVUC bliver der løbende arrangeret mange forskellige aktiviteter af og for kursisterne. Det kan være alt fra beerpong i fredagscaféen til en ugentlig skakklub med turneringer til fester på den 2-årige HF. Der er noget for enhver smag. Og der er også altid plads til en ny god idé!

Liv og aktivitet

Der er en travlhed – en positiv travlhed! Der er aktivitet og mange arrangementer hele tiden.

- Kursist på KVUC

Studietur

Oplev verden med din klasse

Læser du på den 2-årige HF, så vil der på andet eller tredje semester blive arrangeret en studietur til udlandet. Målet med studieturen er at give dig spændende faglige oplevelser og et endnu bedre fællesskab med dine medkursister.

KVUC's kalender

Debatter, foredrag og forestillinger

Hos KVUC vil vi gerne indfange alt det, der lever lige ude foran vores vinduer. KVUC Kalenderen præsenterer derfor hvert semester en bred vifte af arrangementer. Her inviterer vi kursister og offentligheden til debatter, foredrag og forestillinger med spændende personligheder og organisationer. 

Der er masser af vælge imellem, og hvad enten du er interesseret i teater, politik eller noget helt tredje, kan du helt sikkert finde noget der er interessant for dig.

2 Kvindelige Kursister Snakker Pa Gangen

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb