Om KVUC

Se alle nyheder

KVUC indgår partnerskab med Team Danmark om uddannelse af elitesportskursister

På KVUC får elitesportsudøvere nu endnu bedre muligheder for at dyrke idræt på højt niveau, samtidig med at de tager en uddannelse. KVUC er blevet officiel uddannelsespartner hos Team Danmark.

KVUC indgår partnerskab med Team Danmark

KVUC’s fleksible uddannelsestilbud gør det muligt for elitesportsudøvere at sammensætte et individuelt uddannelsesforløb på både AVU, HF og GSK.

KVUC er et voksentilbud til dem, som valgte skolen fra tidligere - måske fordi idrætten fyldte det hele i disse år. Partnerskabet mellem Team Danmark og KVUC kan bidrage til at sikre, at elitesportsudøverne også får en god uddannelse med i bagagen til deres senere vej frem i livet.

Større fleksibilitet i hverdagen

Fleksibiliteten på KVUC gør det muligt at holde pauser, hvis idrætten skal have mere plads i en periode, lige som KVUC tilbyder elitesportsudøverne at studere helt eller delvist online. Det giver fleksibilitet i hverdagen omkring fx træningsophold i udlandet. KVUC har i forvejen flere sportsfolk blandt vores kursister og kender derfor til sportsudøvernes særlige behov for fleksibilitet, støtte og forståelse.

Vores Team Danmark kursister vil have mulighed for at få tildelt en mentor med forståelse for deres udfordringer i forhold til ’sport-life balance’.


Mange fordele for vores kursister  

I praksis betyder udnævnelsen for elitesportsudøvere, der bliver kursister på KVUC, at de er i løbende kontakt med KVUC’s Team Danmarks-koordinator, Anne-Grete Juul-Jensen, som hjælper med at planlægge studierne og hver uge følger op på deres aktiviteter. Hun fortæller:

”Vores Team Danmark kursister vil have mulighed for at få tildelt en mentor med forståelse for deres udfordringer i forhold til ’sport-life balance’. Og hvis de skal være væk fra studierne grundet deres sport, kan de få tildelt supplerende undervisning, som Team Danmark betaler for.”

For yderligere oplysninger, kontakt KVUC's Team Danmark-koordinator:


Billede af Anne-Grethe Juul-Jensen

Anne-Grete Juul-Jensen

Vejleder

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb