Om KVUC

Se alle nyheder

KVUC får topplacering blandt landets gymnasieskoler

En analyse udført af CEPOS viser, at KVUC er blandt Danmarks førende gymnasieskoler, når det handler om at forbedre HF-elevernes faglige niveau og karaktergennemsnit.

Analysen undersøgte præstationerne på de 377 gymnasieskoler i landet og vurderede skolernes evne til at forbedre elevernes karakterer i forhold til deres socioøkonomiske baggrund.

KVUC's afgangselever fra HF anno 2023 placerer sig i top 6 blandt alle landets gymnasieskoler med et karaktergennemsnit på 7,2. Dette er 0,3 karakterpoint højere end forventet i forhold til elevernes socioøkonomiske baggrund – hvilket bestemt ikke er uden betydning. Karsten Bo Larsen, forskningschef hos CEPOS, forklarer nemlig om analysen:

Der er en betydelig forskel på præstationerne i landets svageste og landets stærkeste gymnasieskoler (…) Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket gymnasium man vælger. Et helt karakterpoint kan jo gøre en stor forskel i forhold til, hvilken uddannelse man gerne vil ind på efter studentereksamen.

Anita Lindquist, rektor på KVUC, glæder sig over skolens gode placering på landsplan og understreger, at KVUC hele tiden meget målrettet arbejder med at udvikle og forbedre vores uddannelser og give eleverne et solidt fagligt løft med i bagagen som grundlag for deres videre rejse igennem uddannelsessystemet.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb