Gå til sidens indhold

HF Global

HF global er for dig, der har en særlig interesse i politik, økonomi og sociale spørgsmål i et globalt perspektiv.

Du overvejer måske at uddanne dig til journalist eller markedsføringsøkonom. Det kan også være du kunne tænke dig at læse videre på universitet i fx samfundsfaglige eller internationale studieretninger.

Mange internationale spørgsmål trænger sig på også i den danske dagsorden. Aktuelle spørgsmål er for eksempel udviklingen af og debatten om EU. Det kan også være temaer som flygtninge, handelsaftaler og klima. Herunder Danmarks økonomiske udfordringer i den internationale økonomiske udvikling. De spørgsmål du kan komme til at arbejde med på HF Global er både politiske og orienteret mod erhvervslivet. Hvilke betingelser og muligheder skal der eksempelvis være til stede for at etablere og udvikle en virksomhed og udvikle nye produkter.

På HF Global foreslår vi to bestemte linjefag. Du har også mulighed for at vælge andre relevante linjefag, så du kan målrette din HF endnu bedre til den videregående uddannelse, du gerne vil læse videre på.

Linjefag

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GSK
GSK - Gymnasial supplering