Gå til sidens indhold
2-årig HF

Økonomi og SU

Den 2-årige HF er en gratis uddannelse. Samtidig har du forskellige muligheder for at søge om økonomisk støtte, mens du læser på den 2-årige HF. 

Du kan låne undervisningsbøger gratis på KVUC, men du skal medbringe din egen bærbare computer ved studiestart.

 • SU og SVU

  Kan jeg få SU eller SVU på den 2-årige HF?

  SU

  Som kursist på den 2-årige HF kan du søge om SU efter gældende regler. Det betyder, at du kan få SU, hvis du opfylder de almindelige betingelser for at være berettiget til SU. Du søger om SU via su.dk

  Læs mere om SU

  SVU

  Hvis du er i arbejde, kan du som kursist på den 2-årige HF søge om SVU efter gældende regler. Det betyder, at du kan få SVU, hvis du opfylder de almindelige betingelser for at være berettiget til SVU. Du søger om SVU via svu.dk.

  Læs mere om SVU
 • Bøger og PC

  Kan jeg låne materialer til mine fag på den 2-årige HF?

  Lån af bøger

  De bøger du skal bruge til undervisningen i de forskellige fag på den 2-årige HF, kan du låne gratis på KVUC. Til nogle af fagene vil der være krav om, at du selv sørge for ordbøger og en bestemt lommeregner.

  Medbring egen PC

  På den 2-årige HF skal du medbringe din egen bærbare computer ved studiestart. Det er nødvendigt for, at du kan deltage aktivt i undervisningen.

Besøg os til Åbent Hus

Vi holder Åbent Hus torsdag d. 24. januar 2019 kl. 19.30 i Vognmagergade 8, 1120 København K. Vi glæder os til at se dig.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I HF Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt den uddannelse på HF, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GSK
GSK - Gymnasial supplering