Gå til sidens indhold
GSK Sommerhold

Studieforløb

GSK Sommerhold er planlagt som komprimerede undervisningsforløb, der giver dig mulighed for at supplere din eksamen i din sommerferie.

Når du vælger sommersupplering kan du få undervisning i de fleste af de fag, der optræder som specifikke adgangskrav til de videregående uddannelser.

 • Opbygning

  Hvordan er GSK Sommerhold bygget op?

  GSK Sommerhold er planlagt som komprimerede undervisningsforløb, der giver dig mulighed for at supplere din eksamen på 4 uger i din sommerferie med en efterfølgende eksamen et par uger senere. Undervisning er planlagt i tidsrummet mellem kl. 8.00 og kl. 16.00. Du vil typisk have 37 timers undervisning om ugen og skal også beregne tid til forberedelse ved siden af og repetition inden din eksamen.

  Undervisningen på GSK Sommerhold foregår på KVUC eller en af de andre skoler i Københavnsområdet eller på Sjælland. Her går du på et hold og deltager i almindelig klasseundervisning, præcis som du er vant til fra fx gymnasiet.

 • Fag

  Hvilke fag kan jeg læse på GSK Sommerhold?

  På GSK Sommerhold kan du få undervisning i de fleste af de fag, der optræder som specifikke adgangskrav til de videregående uddannelser. Men husk altid at tjek, om det fag og niveau du mangler, bliver udbudt som sommersupplering.

  Se fagbeskrivelser

  Du kan læse mere om fagenes indhold og eksamensformer i fagbeskrivelserne for de enkelte fag.

  Se fagbeskrivelser for GSK Sommerhold
 • Hold og skema

  Hvilke aktuelle sommerhold kan jeg tilmelde mig?

  Du kan altid se det aktuelle udbud af GSK Sommerhold i vores online tilmelding.

  Se hold og skema

  I vores online tilmelding kan du få et overblik over de hold på GSK Sommerhold, du kan tilmelde dig lige nu.

  Se hold og skema for GSK Sommerhold
 • Varighed

  Hvor lang tid tager et forløb på GSK Sommerhold?

  Undervisningen på GSK Sommerhold er tilrettelagt som et intensivt turboforløb fra ca. d. 9. juli og 4 uger frem efterfulgt af eksamen i midt/slut august. Eksamensdatoerne får du oplyst ved holdstart.

 • Eksamen

  Hvordan foregår eksamen på GSK Sommerhold?

  På GSK Sommerhold afslutter du dit fag med en mundtlig og/eller skriftlig prøve. Du kan læse mere om eksamensformen på de enkelte fag i fagbeskrivelserne.

  Den karakter, du får i fagene på GSK, vil ikke påvirke karaktergennemsnittet fra din gymnasiale eksamen. Du skal dog vær opmærksom på, at der vil komme nye regler fra 2019. Du kan læse mere og holde dig opdateret om de nye regler på Uddannelsesguidens hjemmeside.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I GSK Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt de fag og hold på GSK, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GSK
GSK - Gymnasial supplering