Gå til sidens indhold
GSK Sommerhold

Læs GSK i sommerferien

Med GSK Sommerhold kan du supplere din gymnasiale eksamen i din sommerferie.

GSK Sommerhold er for dig, der har brug for at supplere det sidste fag, så du kan starte på en videregående uddannelse allerede efter sommerferien.

Læs om ansøgning

Om uddannelsen

Supplér dit sidste fag

På sommerhold er det kun muligt at supplere i ét fag i ét niveau. Det betyder, at du fx kan løfte et fag fra C- til B-niveau eller et fag fra B- til A-niveau. Når du vælger at læse sommersupplering har du mulighed for at søge om betinget optagelse på de videregående uddannelser, der accepterer sommersupplering, så du kan starte lige efter sommerferien. 

Læs mere om hvad det vil sige at læse fag på GSK Sommerhold, hvem uddannelsen er relevant for og hvor du kan læse dine fag. 

Læs tæt på hvor du bor

Vi koordinerer gymnasial supplering i Københavnsområdet og på Sjælland. Det betyder, at du kan læse GSK på flere forskellige skoler og undervisningssteder rundt om på Sjælland og i København.

I din ansøgning, kan du ønske at gå på den skole, der ligger tættest på dig. Vi prøver altid at opfylde dine ønsker, så godt vi overhovedet kan.

Studieforløb

Få et overblik over forløbet

GSK Sommerhold er planlagt som komprimerede undervisningsforløb på ca. 4 uger med efterfølgende eksamen. Her kan du læse mere om forløbet, hvilke fag du kan læse og hvordan eksamen foregår.

Læs mere om studieforløbet
Økonomi og SU

Få styr på økonomien

Det er gratis at læse på GSK Sommerhold i de første to år, efter du har afsluttet din gymnasiale eksamen. Her kan du læse mere om priser, betaling og dine muligheder for at søge økonomisk støtte.

Læs mere om økonomi og SU
Ansøgning

Sådan søger du optagelse

Du kan søge om optagelse på GSK Sommerhold via vores online tilmelding. Her kan du læse mere om, hvordan du ansøger, hvornår du kan starte og hvilke optagelseskrav, du skal opfylde.

Læs mere om ansøgning
Vejledning

Her får du hjælp og vejledning

På GSK Sommerhold er vi altid klar til at hjælpe dig. Både når du skal ansøge og undervejs i dit uddannelsesforløb. Her kan du læse mere om vejledning, faglig hjælp og dine muligheder for at modtage ekstra støtte.

Læs mere om vejledning

Se hold og skema

Du kan altid se de aktuelle hold og skemaer for GSK Sommerhold i vores online tilmelding. Her kan du også få et overblik over, hvilke fag der bliver udbudt på de forskellige skoler.

Se hold og skema for GSK Sommerhold
Supplér et fag på ca. 4 uger med efterfølgende eksamen
Bliv klar til drømmestudiet efter sommerferien
Læs tæt på hvor du bor
Modtag SU i undervisningsperioden
Studieliv
Kursister står ved cykelparkeringen i Vognmagergade

Hos os får du storbyen som dit nye studiemiljø

Som kursist på KVUC vil du opleve, at vores studieliv er præget af vores centrale placering midt i storbyen.

Læs mere om studielivet

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I GSK Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt de fag og hold på GSK, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GSK
GSK - Gymnasial supplering