Gå til sidens indhold
GSK Forårs- og Efterårshold
Lige nu kan du søge optagelse på GSK Forårshold

Læs GSK i foråret eller efteråret

Med GSK Forårs- og Efterårshold kan du supplere din eksamen i efterår eller forår, eller begge dele.

Når du vælger gymnasial supplering i forår eller efterår, kan du læse et eller to fag ad gangen, alt efter hvor mange fag du har brug for at supplere i.

Læs om ansøgning

Om uddannelsen

Bliv klar til drømmestudiet

GSK Forårs- og Efterårshold er for dig, som har en adgangsgivende eksamen (fx STX, HF, HHX, HTX) men som mangler et eller flere fag på bestemte niveauer for at opfylde de specifikke adgangskrav til den videregående uddannelse, du vil søge ind på. Med gymnasial supplering bliver du klar til at søge optagelse på dit drømmestudie.

Læs mere om hvad det vil sige at læse fag på GSK Forårs- og efterårshold, se hvem uddannelsen er relevant for, hvor du kan læse dine fag og hvilke muligheder du har, når du er færdig. 

Læs tæt på hvor du bor

Vi koordinerer gymnasial supplering i Københavnsområdet og på Sjælland. Det betyder, at du kan læse GSK på flere forskellige skoler og undervisningssteder rundt om på Sjælland og i København.

I din ansøgning, kan du ønske at gå på den skole, der ligger tættest på dig. Vi prøver altid at opfylde dine ønsker, så godt vi overhovedet kan.

Studieforløb

Få et overblik over forløbet

På GSK Forårs- og Efterårshold kan du tage et eller to fag ad gangen. Her kan du læse mere om forløbet, hvilke fag du kan læse, hvor lang tid det tager, og hvordan eksamen foregår.

Læs mere om studieforløbet
Økonomi og SU

Få styr på økonomien

Det er gratis at læse på GSK Forårs- og Efterårshold i de første to år, efter du har afsluttet din gymnasiale eksamen. Her kan du læse mere om priser, betaling og dine muligheder for at søge økonomisk støtte.

Læs mere om økonomi og SU
Ansøgning

Sådan søger du optagelse

Du kan søge om optagelse på GSK Forårs- og Efterårshold via vores online tilmelding. Her kan du læse mere om hvordan du ansøger, hvornår du kan starte og hvilke optagelseskrav, du skal opfylde.

Læs mere om ansøgning
Vejledning

Her får du hjælp og vejledning

På GSK Forårs- og Efterårshold er vi altid klar til at hjælpe dig. Både når du skal ansøge og undervejs i dit uddannelsesforløb. Her kan du læse mere om vejledning, faglig hjælp og muligheder for ekstra støtte.

Læs mere om vejledning

Se hold og skema

Du kan altid se de aktuelle hold og skemaer for GSK Forårs- og Efterårshold i vores online tilmelding. Her kan du også få et overblik over, hvilke fag der bliver udbudt på de forskellige skoler.

Se hold og skema for GSK Forårs- og Efterårshold
Læs et eller to fag ad gangen
Få undervisning både dag og aften
Læs tæt på hvor du bor
Bliv klar til drømmestudiet
Studieliv
Kursister står ved cykelparkeringen i Vognmagergade

Hos os får du storbyen som dit nye studiemiljø

Som kursist på KVUC vil du opleve, at vores studieliv er præget af vores centrale placering midt i storbyen.

Læs mere om studielivet

Vi er altid klar til at hjælpe dig

I GSK Vejledningen er vi altid klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Det er os, der hjælper dig med at blive tilmeldt de fag og hold på GSK, du gerne vil starte på.

Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GSK
GSK - Gymnasial supplering