Se alle kursistfortællinger

Karrieren blev udskiftet med en ny drøm

Jakob er 26 år og har læst den 2-årige HF på KVUC. Se videoen med Jakob og læs om hans vej fra salgskonsulent til HF-student.

20. september 2019 l  Mød kursisterne

Se videoen med Jakob

I videoen fortæller han om fordelene ved at læse HF på KVUC og hans drømme for fremtiden.

Mere om Jakob

En busreklame var det sidste prik på skulderen, der skulle til, for at Jakob startede på den 2-årige HF på KVUC. Han var egentlig uddannet salgskonsulent, men indså gennem sit arbejde som sælger, at det ikke ville give ham mulighed for at arbejde med mennesker på den måde, han drømte om.

"Jeg troede, jeg skulle være sælger, og jeg troede, at jeg skulle tjene millioner på det. Men jeg fandt en meget større mening i at hjælpe mennesker frem for at sælge til mennesker", fortæller Jakob.

Derfor blev den 2-årige HF også vejen til en ny fremtid.

Ifølge Jakob var det især de dygtige undervisere, som havde en stor indflydelse på, at han gennemførte sin HF. Han kunne tydeligt mærke undervisernes personlige interesse i ham som kursist og deres gode intentioner og engagement.

Derudover var hans klasse sammensat af andre kursister på samme alderstrin, og det gav grobund for et rigtig godt socialt sammenhold – faktisk var det noget af det, han var mest ked af at vinke farvel til, da han blev student. Men ellers beskriver Jakob det at få sin studenterhue, som den bedste følelse i verden:

Nu er der så mange døre åbne, så nu virker det næsten som om mulighederne er ubegrænsede.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb