Gå til sidens indhold
Studieliv

En rar atmosfære med plads til forskellighed

Hverdagen på KVUC er præget af fleksibilitet, rummelighed og mangfoldighed, og her er plads til, at du kan være den, du er. 

KVUC's undervisningsmiljø er imødekommende og positivt, og vores mange tilbud hjælper dig med at få dit uddannelsesforløb til at passe ind i dit liv og din dagligdag.  

Undervisning

Imødekommende, rar og rummelig undervisning

På KVUC har vi mange forskellige uddannelsesforløb til mange forskellige mennesker. Du vil til dagligt møde både unge og voksne kursister med forskellige baggrunde, etniciteter og interesser, der er forskellige steder i deres liv.

Undervisningen hos os er tilrettelagt, så der er plads til alle. Det betyder at vi altid er imødekommende og åbne, og gør vores bedste for at motivere dig og dine medkursister. Vi møder dig med en positiv indstilling og giver dig den opbakning, du har brug for.

 

Fleksibilitet

Lærerne har været meget fleksible og givet mig plads til det, jeg skulle. De har haft forståelse for mit liv.

- Kursist på KVUC

Kursister sidder og lytter
Workshops og rådgivning

Deltag i workshops og få gode råd

Som kursist har du har rig mulighed for at få hjælp og gode råd under din uddannelse. Vi afholder blandt andet workshops om studieteknik og opgaveskrivning, og vi inviterer også til arrangementer, der hjælper dig med at søge ind på dit drømmestudie, når du har afsluttet din uddannelse hos os.

Samtale i salonen
Støttetilbud

Få hjælp og støtte under din uddannelse

Vi har en lang række forskellige tilbud, både til dig, der har brug for støtte under hele dit uddannelsesforløb, og til dig, der støder ind i forhindringer undervejs. Vi tilbyder ordblindeundervisning og mentorforløb, og vi har også løbende samtalegrupper og kurser i eksamensangst.

Personlig vejledning, der møder dig, dér hvor du er

På KVUC kan du altid få den personlige vejledning, du har brug for. I vejledningen kan du få hjælp til stort som småt, og der bliver altid taget udgangspunkt i din individuelle livssituation.

Læs mere om vejledningen
Opbakning og skulderklap

Det sker jo, at man har de der bitre morgener, og så kommer man herind til skulderklap og 'har du en god morgen?'. Her er bare en god atmosfære, og det er virkelig dejligt.

– Amanda og Linnea, kursister på 2-årig HF

Uddannelser

En fleksibel dagligdag tilpasset dit liv

Som kursist på KVUC har du mulighed for en høj grad af fleksibilitet i din dagligdag. Dit uddannelsesforløb kan altid tilpasses, så det passer bedst muligt til dig – fx kan du på mange af vores uddannelsesforløb kombinere almindelig og online undervisning.

Se vores uddannelser
Pige og dreng snakker på gaden
Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GSK
GSK - Gymnasial supplering