Gå til sidens indhold
Om KVUC

Se alle nyheder

Tilbud til virksomheder og medarbejdere: Bliv bedre til dansk

KVUC tilbyder intensive kurser over 10 mandage med start i januar og februar. Kursusforløbet er til dig, der har dansk som andetsprog og gerne vil blive endnu bedre til det danske sprog. Du kan søge støtte, så uddannelsen er gratis, hvis du får lavet en aftale med din arbejdsgiver.

Mand skriver i noteshæfte på bibliotek

Ønsker du at forbedre dit danske sprog? KVUC tilbyder et kursus til dig, der har dansk som andetsprog, og som gerne vil blive endnu bedre til at tale, læse og forstå dansk. For at få udbytte af undervisningen, skal du i forvejen kunne forstå, læse, tale og skrive dansk på et grundlæggende niveau.

10 mandage

Kurset forløber over i alt 10 mandage fra kl. 9.00-16.00. Første undervisningsgang er mandag d. 14. januar 2019, og sidste undervisningsgang er mandag d. 25. marts 2019. Der er mulighed for at blive indskrevet på kurset frem til fredag d. 8. februar med start mandag d. 18. februar. Der er ingen undervisning i uge 7.  Undervisningen foregår på KVUC, Vognmagergade 8, 1120 København K.

Book samtale med en vejleder

Du har mulighed for at gå i alt 10 gange – men du kan også vælge at vente med at starte helt indtil d. 18. februar. Du skal være tilmeldt senest fredag d. 8. februar.  For at blive optaget, skal du til en samtale med en vejleder.

Økonomi

Det er gratis at deltage i FVU-start. Du kan søge SVU, hvis du er i job og har lavet en aftale med din arbejdsgiver om at gå til undervisning.

Vil du vide mere? Kontakt:


Lotte Hüttel

Uddannelsesleder

Læs mere

Nyhed

Indvandrere lærer dansk på helt ny måde

”Gastro-dansk” er vejen frem. Tal fra Hotel- og Restaurationsskolen viser, at 70% af de kursister, der har været i fare for at ryge ud, men som har ge…

Læs mere
Nyhed

Tosprogede skal vide mere om erhvervsuddannelser

Tosprogede, der læser dansk som andetsprog på KVUC, får som led i undervisningen til opgave at præsentere en erhvervsuddannelse, der interesserer dem.…

Læs mere
Nyhed

Branchedansk- og matematik skal bane vej for tosprogede

Nye, særligt designede forkurser til tosprogede i dansk og matematik kobler undervisningen direkte til de brancher, som de ønsker at arbejde i – og gø…

Læs mere
Vælg kurv

Vælg den uddannelse du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GSK
GSK - Gymnasial supplering