Om KVUC

Se alle nyheder

Tilbud til virksomheder og medarbejdere: Bliv bedre til dansk

KVUC tilbyder intensive kurser over 10 mandage med start i januar og februar. Kursusforløbet er til dig, der har dansk som andetsprog og gerne vil blive endnu bedre til det danske sprog. Du kan søge støtte, så uddannelsen er gratis, hvis du får lavet en aftale med din arbejdsgiver.

Ønsker du at forbedre dit danske sprog? KVUC tilbyder et kursus til dig, der har dansk som andetsprog, og som gerne vil blive endnu bedre til at tale, læse og forstå dansk. For at få udbytte af undervisningen, skal du i forvejen kunne forstå, læse, tale og skrive dansk på et grundlæggende niveau.

10 mandage

Kurset forløber over i alt 10 mandage fra kl. 9.00-16.00. Første undervisningsgang er mandag d. 14. januar 2019, og sidste undervisningsgang er mandag d. 25. marts 2019. Der er mulighed for at blive indskrevet på kurset frem til fredag d. 8. februar med start mandag d. 18. februar. Der er ingen undervisning i uge 7.  Undervisningen foregår på KVUC, Vognmagergade 8, 1120 København K.

Book samtale med en vejleder

Du har mulighed for at gå i alt 10 gange – men du kan også vælge at vente med at starte helt indtil d. 18. februar. Du skal være tilmeldt senest fredag d. 8. februar.  For at blive optaget, skal du til en samtale med en vejleder.

Økonomi

Det er gratis at deltage i FVU-start. Du kan søge SVU, hvis du er i job og har lavet en aftale med din arbejdsgiver om at gå til undervisning.

Vælg den uddannelse, du er i gang med at tilmelde dig.

Tilmelding til HF, AVU og FVU
HF - Gymnasial uddannelse
AVU - 9. og 10. klasse for voksne
FVU - Læse, skrive og regne
Tilmelding til GS
GSK - Gymnasiale suppleringskurser
SOF - Supplerende overbygningsforløb